Υδροροές

 

 

Η ΠΑΝΜΕΤΑΛ παράγει υδρορροές από υλικά Α' ποιότητας, εξασφαλίζοντας τον μέγιστο βαθμό αντοχής και ανθεκτικότητας, ανταποκρινόμενες σε όλες τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων φορτίων όπως χιονιού και πάγου. 

Τοποθετούνται οριζόντια υπό κλίση, περιμετρικά της απόληξης της στέγης και καταλήγουν σε κάθετους σωλήνες, ώστε το νερό να οδηγείται στην αποχέτευση.

Η παραγωγή των υδρορροών πραγματοποιείται με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών, καλύπτοντας κάθε απαίτηση και ανάγκη του πελάτη, με την ευκολία συναρμολόγησης και τοποθέτησης τους.

 

Τα συστήματα σας προσφέρουν:

Αρμονία: τονίζοντας αρμονικά τη γενικότερη αισθητική του κτιρίου.

Σταθερή ποιότητα υψηλού επιπέδου: ανταποκρινόμενοι απόλυτα στις απαιτήσεις ποιότητας, όλα μας τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή προδιαγραφή ΕΝ 612.

Αξιοπιστία: οι υδρορροές, τα λούκια και τα συνοδευόμενα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από χάλυβα γαλβανιζέ ή προβαμένο, παρέχοντας μεγάλη ανθεκτικότητα στο τελικό προϊόν.

Απλή τοποθέτηση: έχει ληφθεί η απαραίτητη φροντίδα για γρήγορη και σωστή τοποθέτηση.

Η επιλογή των κατάλληλων διαστάσεων των υδρορροών, γίνεται πάντα σύμφωνα με το εμβαδόν της επιφάνειας της στέγης από την οποία πρέπει να απομακρυνθεί το νερό και σε σχέση με την κατά μήκος κλίση που πρέπει να έχουν.

 

 

   

 

 

 
 

Copyright (c) 2009 OrangeWeb.co.nr