Η Εταιρία 

 

Η ΠΑΝΜΕΤΑΛ Α.Ε.Β.Ε., ιδρύθηκε το έτος 1997, με έδρα την πόλη των Σερρών και αποτελεί μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ μαζί με την ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α.Ε.Β.Ε., την C.S.T. A.E., και την  ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.

Η εταιρία μας με ανθρώπινο δυναμικό 30 ατόμων, διαθέτει σύγχρονους βιομηχανικούς χώρους σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 20.000 τ.μ και ακάλυπτου χώρου 100.000 τ.μ, με σκοπό την βιομηχανική κατεργασία και εμπορία σύρματος και χάλυβα.

Η εταιρία μας, καθιερώθηκε στην Ελληνική αγορά από την παραγωγή του εξάγωνου αντιπλημμυρικού πλέγματος διπλής πλέξης.

Με οδηγό τον συνεχή, δυναμικό και εξωστρεφή προσανατολισμό της υλοποίησε την τελευταία οκταετία ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα.

Έτσι κατάφερε να επεκταθεί στον τομέα της βιομηχανική κατεργασίας πλατεών και επιμηκών προϊόντων χάλυβα.

Μέσα από την λειτουργία ενός καθετοποιημένου κέντρου εμπορίας και βιομηχανικής κατεργασίας χαλυβουργικών προϊόντων (Steel Service Center), η εταιρία μας στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της.

Η τεχνολογία αιχμής, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα καινοτόμα προϊόντα της ΠΑΝΜΕΤΑΛ, επιτρέπουν στην εταιρία μας να ικανοποιεί με σεβασμό και υπευθυνότητα τις ανάγκες των πελατών της.

 

 
 

Copyright (c) 2009 OrangeWeb.co.nr                                                       Εταιρίες του Ομίλου  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΕΒΕ  -  ΠΑΝ-ΜΑΡΚΕΤ ΑΕ  -  ΠΑΝΜΕΤΑΛ ΑΕΒΕ  -  CST AE